Min Mobil

Ni är varmt välkomna till vår nyöppnad butik i Knallerian. Vi erbjuder er ett brett utbud av mobiler, Ipads och datorer i olika modeller för rimliga priser. Vi har dessutom ett brett utbud av mobiltillbehör och spelkonsoller. Vi utför även reparationer av mobilskärmar på plats i butiken. Fynda, bra för plånboken och miljön!

Publicerat 2020-09-8 Dela: facebook Twitter Email

Euronics Phone

Hos oss hittar man det senaste inom telekom. Vi arbetar med alla operatörer, oavsett operatör och abonnemang – vi har lösningen som matchar allas behov. Vi erbjuder även tv samt fasta bredbandslösningar. Ni hittar oss i Storknallens entré, välkommen in!

Publicerat 2020-05-26 Dela: facebook Twitter Email

Wi-Fix Phone

Wi-Fix Phone , Vi arbetar med att reparera alla smarta telefoner (iPhone – Samsung – Huawei – Sony) Vi byter skärm på iPhone inom 30 minuter, medans du handlar. Vi har unika specialtillbehör i Sverige. Välkommen in till oss i Storknallen

Publicerat 2020-02-27 Dela: facebook Twitter Email

Kjell & Company

Nordens bredaste sortiment av tillbehör för hemelektronik hittar du hos Kjell & Company i Knalleland, Borås.

Publicerat 2011-05-13 Dela: facebook Twitter Email

Clas Ohlson

Vår primära uppgift sen 1918 har varit att hitta lösningar på olika projekt i hemmet. Vi erbjuder både fiffiga och smarta produkter som gör din vardag lite enklare. Clas Ohlson i Knalleland, Borås hälsar er välkomna!

Publicerat 2011-05-13 Dela: facebook Twitter Email

Elgiganten

Elgigantens verksamhet har under alla år präglats av samma målsättning – att erbjuda kunderna kända varumärken till låga priser med kunden i centrum. Vårt fokus är att göra varje enskild kund nöjd – med bra erbjudanden, bra service och branschens bästa kundgarantier. Utforska vårt massiva utbud inom hemelektronik hos Elgiganten i Knalleland.

Publicerat 2011-05-9 Dela: facebook Twitter Email