STC

  STC Borås Knalleland är en av STCs alla gym i Borås. Hos oss kan du träna styrka och kondition med moderna maskiner eller hänga med på något av våra gruppträningspass.

Publicerat 2020-09-24 Dela: facebook Twitter Email

Stadium

För oss är det en sport att kunna erbjuda dig både kläder och produkter som har god funktion, design och kvalitet, till bästa pris. Välkommen in till vår butik i Storknallen, Borås.

Publicerat 2011-05-13 Dela: facebook Twitter Email

Nordic Wellness

Nordic Wellness arbetar ständigt med att utveckla sina klubbar och för att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, och inte minst pris. Det är viktigt för oss att alla människor känner sig som hemma. Nordic Wellness: Vi är alltid på väg framåt! För mer information så kan ni besöka www.Nordicwellness.se ÖPPETTIDER BEMANNAT Må […]

Publicerat 2011-05-13 Dela: facebook Twitter Email

Clas Ohlson

Vår primära uppgift sen 1918 har varit att hitta lösningar på olika projekt i hemmet. Vi erbjuder både fiffiga och smarta produkter som gör din vardag lite enklare. Clas Ohlson i Knalleland, Borås hälsar er välkomna!

Publicerat 2011-05-13 Dela: facebook Twitter Email

Rusta

Hos Rusta hittar du mängder av funktionella och trendriktiga produkter för hem och fritid till låga priser. Välkommen till en av våra butiker som ligger i Knalleland, Borås.

Publicerat 2011-05-10 Dela: facebook Twitter Email

Jysk

Hos JYSK i Knalleland hittar du allt för ditt hem. JYSK är en internationell butikskedja med skandinaviska rötter som säljer allt till hemmet. Hos oss hittar du ett stort urval bruksföremål och tillbehör för hemmet, så att du har fina möjligheter att inreda och skapa just den atmosfär du önskar dig för ditt hem och […]

Publicerat 2011-05-10 Dela: facebook Twitter Email

Intersport

Intersport är världens största sportkedja. Vår affärsidé är att erbjuda ett komplett sortiment för sport och aktiv fritid av god kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Välkommen in till vår butik i Borås shoppingcenter, Knalllerian.

Publicerat 2011-05-10 Dela: facebook Twitter Email