Välkommen PNK Beauty Klinik

Nu kan vi äntligen gå ut med att PNK Beauty Klinik har öppnat på plan 2 i Knallerian!

Här hittar du allt från makeup till tandblekning. De utför även kemisk peeling, Dubai Lips, Botox, Fillers och mycket mer. Gå in på deras hemsida idag och boka en behandling som passar dig. Njut av en ansiktsbehandling och bli ompysslad hos din nya skönhetssalong, PNK Beauty Klinik.

Boka enkelt via vår hemsida: www.pnkbeauty.se eller ring oss på numret: 0760661266. Vi finns även på mejl: info@pnkbeauty.se

 

 

Publicerat 2021-09-7

Premiär för nya laddstolpar

Knallelands nya laddstolpar är nu i drift! Det finns 10 stycken platser och du hittar dom utanför Storknallen, mittemot Clas Ohlson. Du laddar enkelt via Easypark-appen och medan du laddar din bil är du välkommen in i våra butiker.

 

 

 

 

 

 

 

Välkommen alla elbilsägare!

Publicerat 2021-08-27

Nyöppning- Café Pausa

Café Pausa öppnar idag den 6/6 i Knallerians entré. 

Här finns fräscha sallader som du enkelt kombinerar själv, smörgåsar, bakverk, fika och massor av olika sorters glass!

Vi har bord både inne och ute och något som passar allas smaker.

Välkommen att besöka oss.

Publicerat 2021-06-6

Öppettider – Nationaldagen

Publicerat 2021-06-5

Mors dag-tävling

Det har blivit dags för en ny tävling! Självklart vill vi hylla mamma lite extra så därför har vi tagit fram en vinst dr du både vinner lunch och shopping! Hur bra?!

Allt du behöver göra är att tagga en fantastiks mamma och skriva en hyllning till varför just hon ska vinna. Tävlingen sker på Facebook och Instagram och vi kommer ta ut 4 vinnare som vinner lunch och ett presentkort till värde av 1000 kr st.

Delta i tävlingen genom att kommentera under våra original inlägg på Facebook eller Instagram. Tävlingen avslutas den 30 maj kl 12.00 och vinsten hämtas ut personligen i en av Knallelandsbutiker.

Lycka till!

Publicerat 2021-05-27

Brödernas öppnar i Storknallen

Hamburgerkedjan Brödernas har efter några månaders renovering äntligen öppnat i Storknallen. Här hittar du fantastiska och unika hamburgare som passar alla, trevlig miljö och dödligt goda pommes!

Ingången är runt hörnet på Storknallen och öppettiderna är 11-20 varje dag!

Välkommen till Brödernas i Knalleland

Publicerat 2021-04-30

Spice & Rice öppnar på Knalleland

Äntligen! Nu har Spice & Rice slagit upp sina portar i Storknallen!!

Här hittar du mat som är inspirerat från den asiatiska matkulturen, det finns chans att både äta i restaurangen eller ta med take away.

Välkommen att äta hos Spice & Rice i Knalleland

Publicerat 2021-04-3

P- NOT

Ajaj kanske startar inte denna dagen så bra..

Eller..

April April

Istället för att få en p-bot så bjuder Knalleland dig på kaffe, så kanske inte så dåligt att få bilen lappad ändå?

Publicerat 2021-04-1

Påskägg- Varning för fakekonto

Vi har precis uppmärksammat att det cirkulerar ett inlägg likt vårat påskäggsinlägg som säger att du har vunnit. Den kommer sedan be dig gå in på en länk där du ska dela med dig av personliga uppgifter. VI SKICKAR ALDRIG LÄNKAR OCH VI BER DIG ALDRIG DELA MED DIG AV PRIVATA UPPGIFTER, DETTA ÄR ETT FAKEKONTO. Tävlingen är fortfarande aktiv och det är här vi kommer gå ut med en vinnare. Så vi ber er, får ni ett meddelande från någon som liknar oss innan vi skrivit att vi avlutat tävlingen så är det ett fakekonto.
 
Publicerat 2021-03-31

Vi har öppet hela Påsken!

Fira påsken på Knalleland, vi har öppet alla dagarna och har allt du kan tänkas behövas till både äggjakten och påskmiddagen.

Publicerat 2021-03-29

Internationella Kvinnodagen

Internationella Kvinnodagen

Så många fantastiska kvinnor har vi här på området som jobbar dagarna i ända för att ge er kunder den bästa servicen och upplevelsen här på Knalleland ✨

En extra stor applåd till alla er tjejer, kvinnor och damer idag 👏❤️

Publicerat 2021-03-8

Abecita Konstmuseum får ett nytt namn!

 

Abecita

Och det nya namnet blir….

ABECITA POPKONST & FOTO

Vad innebär den här nyöppningen och namnet för er på museet? 

Det nya namnet har kvar “Abecita”-delen eftersom vi är välkända i hela foto-Sverige men ordet “konstmuseum” säger inte lika klart och tydligt vad man får se här som “Popkonst & Foto” gör!

Vad kan era kunder förvänta sig av nyöppningen och slutligen när kan vi få komma och besöka er? 

Under den här perioden som vi haft stängt sen mitten av november så har vi målat om, köpt nya möbler och ändrat om en hel del. Det har varit jätteroligt att utveckla museet vidare och att göra det bättre och finare. Vi öppnar torsdag kl 12.00 den 25 februari och kommer då, på våra stora ytor (2400 kvm) enbart ta in 30 personer samtidigt i lokalerna för att undvika alla risker och trängsel.

Vi längtar efter besökare nu! <3

 

 

 

Publicerat 2021-02-19

Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag

“All you need is love”

Tävlingsdags!

Vi på Knalleland vill sprida lite extra kärlek i dessa tider.

Därför har vi plockat ihop två mysiga kärlekskit som vi fyllt med ballonger, choklad, presentkort, doftljus och mycket mer!

Vem behöver lite extra kärlek på alla hjärtans dag? Tagga vem du vill dela ut ett kärlekskit till och gilla vår sida. Tävlingen avslutas den 14 februari 2021 kl 11.00 och vinsten behövs hämtas ut innan kl 16.00 samma dag!

Lycka till! Obs detta är en Facebook och Instagram tävling.

Publicerat 2021-02-14

Tävling: Semmelexpert sökes!

Bli vår semmelexpert! Älskar du semlor? Vi behöver hjälp med att hitta bästa semlan i området, är det du eller känner du någon som är en semmelexpert? Uppdraget går ut på att provsmaka olika semlor i området. Vinnaren vinner dessutom 45 semlor att bjuda familj, vänner eller kollegorna på.

Café/butiker som man ska provsmaka ifrån: 

  • Café Viskan Knalleland
  • Vanilla Konditori
  • Espresso House
  • ICA Supermarket Knalleland
  • Willys

Regler

Tävlingen sker på Facebook och Instagram där man motiverar varför just du eller någon du känner skulle passa som vår semmelexpert. Bästa motiveringarna vinner samt du behöver gilla vår sida. Vinnarna utses av Knallelands egen jury och deras beslut går ej att överklaga. Vinnarna kontaktas via Facebook eller Instagram. Vinsten hämtas ut personligen av vinnaren på plats i Knalleland, Borås. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsterna går ej att byta mot kontanter.

Tävlingen pågår mellan den 4 februari 2021 till och med den 9 februari 2021 klockan 12:00. Vinnaren meddelas tisdagen den 9 februari! Vi har en svarstid på 2 timmar som innebär att man måste godkänna vinsten innan dess tid annars har juryn rätten att ta ut en ny vinnare, när tiden har passerat. Barn under 18 år får ej delta i tävlingen. Genom att delta i tävlingen godkänner du att vinnarna publiceras med namn och ev bild på Knallelands Facebooksida, på Knallelands Instagramsida och på knalleland.se.

Vinnaren går runt till respektive café/butik och provsmakar under förutbestämda dagar/dag. Därefter blir det en kortare intervju och rangordning av respektive semla. Vinnaren vinner också 30 semlor från en förutbestämd butik samt de semlor som provsmakas.

Lycka till!

Publicerat 2021-02-4

Öppettider 2021

Du som planerar ett besök hos oss, ta gärna en titt på vår hemsida och på de butiker som du önskar besöka. Det kan förekomma tillfälliga öppettider hos några av oss och vi vill inte att du som kund ska bli besviken när du kommer hit.

Butiker med avvikande öppettider är markerade med texten:

Vi har tillfälliga öppettider framöver på grund av Covid-19. 

Tack för visad förståelse vi hoppas kunna återgå till våra normala öppettider så snart som möjligt <3

Publicerat 2021-01-2

Gott nytt år!

Stort tack till alla våra kunder som har hjälpt oss det här året genom att handla ansvarsfullt och lokalt!

Varmt välkomna 2021- vi ser fram emot det nya året!

Publicerat 2020-12-31

Årets Nykomlingar

Ett tufft år, men vad kul att så många nya butiker har öppnat i år! Har du hunnit besöka några ännu?

Årets nykomlingar är:

Fitness24seven

Uniface

Wi-fix Phone

Euronics

Glasserian

Min mobil

Restaurang Knallerian

STC

Hälsokraft

Pop ups:

Dirikson

The Halloween Store

The Christmas Store

 

Publicerat 2020-12-29

Julen är över och vi har gått in på våra mellandagar, men glöm inte att hålla avstånd och att bara komma hit om du känner dig frisk. Ta hand om dig!

Publicerat 2020-12-26

Mellandagarna i Knalleland

Håll avstånd och shoppa tryggt även i mellandagarna.

Publicerat 2020-12-25

God Jul

Publicerat 2020-12-24