Publicerad: 2020-02-11

Alla hjärtans dag i Knalleland

Alla hjärtans dag närmar sig med stormsteg och därför vill vi i Knalleland erbjuda lite extra kärlek i form av ett kärlekspaket. Blommor, choklad, presentkort och en mysig lunch för två. Vem tar du med dig och varför förtjänar denna personen lite extra uppmärksamhet?

Vinster:

Presentkort från Knalleland: värde 500 kr
Vacker bukett och choklad värde 400 kr
Hjärtan ballonger från Partaj: värde 200 kr
Romantisk lunch på Café Viskan: värde 200 kr

Regler:

Tävlingen sker på Facebook och Instagram. Varje deltagare måste motivera i tävlingsinläggets kommentarsfält varför just han eller hon ska vinna. Bästa motiveringarna vinner. Vinnarna utses av Knallelands egen jury och deras beslut går ej att överklaga. Vinnarna kontaktas via Facebook eller Instagram. Vinsten hämtas ut personligen av vinnaren på plats i Knalleland, Borås. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsterna utgörs av förutbestämda produkter utvalda av Knallelands jury. Aktuella produkter och värde ser du på den här sidan. Vinsterna går ej att byta mot kontanter.

Tävlingen pågår mellan den 1 februari 2019 till och med den 14 februari 2020 klockan 12:00. Vinnaren meddelas fredagen den 14 februari! Barn under 18 år får ej delta i tävlingen. Knallelands personal har ej tillåtelse att delta i tävlingen. Genom att delta i tävlingen godkänner du att vinnarna publiceras med namn och ev bild på Knallelands facebooksida, på Knallelands Instagramsida och på knalleland.se.