Publicerad: 2019-12-02

Vinn din önskelista

Äntligen har Julen kommit till Knalleland och vi gillar tradition så därför är Vinn din önskelista tillbaka. Tävlingen där barn har chansen att vinna allt som de önskar sig i jul. Allt du behöver göra är att komma till Knalleland, skriva din önskelista och lämna den i julmiljön i Knallerian.  Lycka till och God jul!

Regler: Varje deltagare måste fylla i sin önskelista och motivera varför just han eller hon ska vinna. Bästa motiveringarna vinner. Vinsten utgörs av ett presentkort som motsvarar summan som föremålen på önskelistan kostar att köpa in, dock max 5 000 kronor. Presentkortet går ej att byta mot kontanter.

Tävlingen pågår mellan den 2 december till och med den 22 december. Vinnarna kommer kontinuerligt att kontaktas under den utsatta perioden och de utses av Knallelands egen jury och deras beslut går ej att överklaga.

Barn under 18 år får ej delta i tävlingen utan tävlar tillsammans med sin målsman. Genom att delta i tävlingen godkänner du att vinnarna publiceras med namn och ev bild på Knallelands facebooksida, på Knallelands Instagramsida och på knalleland.se löpande under perioden 2–22 december.

Vinnarna kontaktas även via e-post alternativt telefon. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Knallelands personal har ej tillåtelse att delta.