Publicerad: 2018-11-26

Vinn hela din önskelista!

Gör julen 2018 till den bästa någonsin! Besök julmiljön i Knallerian och fyll i din önskelista, så är du med och tävlar om 20 presentkort där vinnarna får allt på önskelistan!

Regler: Varje deltagare måste fylla i sin önskelista och motivera varför just han eller hon ska vinna. Bästa motiveringarna vinner. Vinsten utgörs av ett presentkort som motsvarar summan som föremålen på önskelistan kostar att köpa in, dock max 5 000 kronor. Presentkortet går ej att byta mot kontanter.

Tävlingen pågår mellan den 1 december till och med den 21 december. Totalt 20 personer kommer att vinna sin önskelista under perioden. Vinnarna utses av Knallelands egen jury och deras beslut går ej att överklaga.

Barn under 18 år får ej delta i tävlingen utan tävlar tillsammans med sin målsman. Genom att delta i tävlingen godkänner du att vinnarna publiceras med namn och ev bild på Knallelands facebooksida, på Knallelands Instagramsida och på knalleland.se löpande under perioden 1–22 december.

Vinnarna kontaktas även via e-post alternativt telefon. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Knallelands personal har ej tillåtelse att delta.