Publicerad: 2020-04-07

Äggjakten i Knalleland

Ta en promenad i Knalleland, om du har tur så hittar du ett påskägg utomhus till ett värde av 200 kr🐣. I år har vi gömt ännu fler ägg och enbart utomhus🌳. Äggjakten startar på långfredagen kl 10.00 och pågår tills alla ägg är upphittade (max 1 ägg per familj). Delta inte om du inte känner dig frisk ❤️.

REGLER

Tävlingen sker på plats i Knalleland och kommuniceras via Facebook. Tävlingen är inte sponsrad, organiserad eller administrerad av Facebook. Totalt göms 40 påskägg på Knalleland där varje ägg innehåller ett presentkort med ett värde på 200 kr. Följ anvisningarna i ägget för att kunna få värdet laddat på presentkortet. Varje deltagare/deltagande familj måste själva leta upp ägget, max 1 ägg per familj/sällskap..

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsterna utgörs av förutbestämda produkter och presentkort utvalda av Knallelands tävlingsansvariga. Vinsterna går ej att byta mot kontanter.

Tävlingen pågår från klockan 10:00 den 10 april 2020 tills att alla ägg är upphittade alternativt så avslutas tävlingen kl 17.00 den 10 april 2020.

Barn under 18 år får ej delta i tävlingen, utan endast i sällskap med sin målsman. Knallelands personal har ej tillåtelse att delta i tävlingen. Genom att delta i tävlingen godkänner du att publiceras med namn och ev bild på Knallelands sidor på Facebook, Instagram och på knalleland.se.

Tänk på att hålla avstånd och delta enbart om ni är friska. Ta hand om er och lycka till!