Publicerad: 2020-05-07

Chokladbollens dag

Snart är det dags för en av favoritdagarna på året, nämligen Chokladbollens dag! Det tycker vi i Knalleland är värt att fira lite extra. Vem skulle du önska vilja bjuda på chokladbollar, Familjen? Vännen? Eller kanske kollegorna?

Tävlingsregler:

Tävlingen sker på Facebook och Instagram där man motiverar varför just du eller någon du känner bör vinna. Bästa motiveringarna vinner. Vinnarna utses av Knallelands egen jury och deras beslut går ej att överklaga. Vinnarna kontaktas via Facebook eller Instagram. Vinsten hämtas ut personligen av vinnaren på plats i Knalleland, Borås (om inte annan överenskommelse har bestämts). Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsterna går ej att byta mot kontanter. Max antal chokladbollar att vinna är 40 st.

Tävlingen pågår mellan den 7 maj 2020 till och med den 11 maj 2020 klockan 12:00. Vinnaren meddelas måndagen den 11 maj! Vi har en svarstid på 2 timmar som innebär att man måste godkänna vinsten innan dess tid annars har juryn rätten att ta ut en ny vinnare, när tiden har passerat. Barn under 18 år får ej delta i tävlingen. Genom att delta i tävlingen godkänner du att vinnarna publiceras med namn och ev bild på Knallelands facebooksida, på Knallelands Instagramsida och på knalleland.se

Lycka till!