Publicerad: 2019-10-07

Älgjakt på Knalleland

Låt älgjakten börja – på Knalleland. Den 12 oktober gömmer vi 20 gosedjurs-älgar runtom i Knalleland. Och vi behöver din hjälp med att hitta dem! Som tack får du godis och presentkort värde 100 kronor. Ta med familjen och bege er ut för att leta i Knalleland med start klockan 11.

Tävlingsregler:
Tävlingen sker på plats i Knalleland och kommuniceras via Facebook. Tävlingen är inte sponsrad, organiserad eller administrerad av Facebook. Totalt göms 20 gosedjurs-älgar på Knallelands område. På varje älg sitter en lapp med informationen att du ska lämna in den i Knallerians entré.

Varje deltagare/deltagande familj måste själva leta upp gosedjurs-älgarna. Vinsten hämtas ut personligen av vinnaren på plats i Knalleland, Borås. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Vinsterna utgörs av förutbestämda produkter och presentkort utvalda av Knallelands tävlingsansvariga. Vinsterna går ej att byta mot kontanter.

Tävlingen pågår mellan klockan 11:00 till och med klockan 14:00 den 12 oktober 2019.

Barn under 18 år får ej delta i tävlingen, utan endast i sällskap med sin målsman. Knallelands personal har ej tillåtelse att delta i tävlingen. Genom att delta i tävlingen godkänner du att publiceras med namn och ev bild på Knallelands sidor på Facebook, Instagram och på knalleland.se under oktober 2019. Max 1 vinst per familj/sällskap.