Publicerad: 2019-10-02

Kanelbullens dag!

Kanelbullens dag – Bullboosta någon du tycker om!

Snart är det Kanelbullensdag och det firar vi i Knalleland genom att tävla ut kanelbullar till någon du tycker om, kanske är det dina klasskamrater i skolan som förtjänar massa bullar eller din avdelning på jobbet? Eller varför inte din familj som vill fira kanelbullens dag lite extra?

Besök vår Facebook-sida och tagga och motivera i inläggets kommentarsfält varför just ni ska få kanelbullar från Knalleland!

Gör så här för att tävla:

  • Gilla Knallelands Facebooksida
  • Motivera i kommentarsfältet på Facebook varför ni ska vinna en bullboost från Knalleland

Vinnaren meddelas i slutet på vecka 40!

Tävlingsregler

Tävlingen sker på Facebook. Varje deltagare måste publicera i tävlingsinläggets kommentarsfält enligt punkt två ovan. Den mest kreativa motiveringen vinner.  Vinnarna utses av Knallelands egen jury och deras beslut går inte att överklaga. Vinnarna kontaktas via Facebook. Vinsten hämtas ut personligen av vinnarna på plats under vecka 40-41. på Knalleland, Borås. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Tävlingen administreras av Knalleland – inte av Facebook. Barn under 18 år får ej delta i tävlingen.

Genom att delta i tävlingen godkänner du att vinnarna publiceras med namn och ev bild på Knallelands Facebooksida, på Knallelands Instagramsida och på knalleland.se under Nyheter  2019.