Publicerad: 2015-09-15

Knalleland vänder trenden

Ja det är faktiskt sant! Under de kommande månaderna etablerar sig flera nya företag i Knalleland. Den första butiken är Ljuva Hem, ett heminredningsföretag som etablerar sig på 880 kvm i Knallerian. Butiken planerar att öppna redan kring den första oktober och de kommer fylla ett behov som vi känt sedan Chili stängde tidigare i år.

Nästa nykomling kommer att öppna i början av december och det är Espresso House! Det är ett steg i rätt riktning då vi vill skapa en knytpunkt här där man vill stanna länge och då är matställen och caféer otroligt viktiga. Espresso House kommer öppna bredvid Pressbyrån och Knallens Pizzeria och det kommer bli ett trevligt litet stråk mitt i Knalleland.

Under våren kommer även sportföretaget Team Sportia slå upp portarna till nya lokaler i Knalleland. Det är bredvid Elgiganten på den västra sidan som de expanderar. De flyttar alltså från sina nuvarande lokaler i Knalleland och storsatsar i större lokaler. Jag tycker det har varit lite för mycket fokus på de 3000 kvadrat som stått tomma i Knallerian, istället för att prata om hur bra de 62000 kvadratmeter som är uthyrda fungerar. Så jag är glad att ett företag som Team Sportia ser detta och väljer att satsa här.

Min målsättning är ju att vi ska ha ett fullt uthyrt köpcentrum inom tre år och detta är ju ett steg på vägen 🙂

Ha en härlig vecka!

// Marie