Publicerad: 2015-09-23

Vi laddar för – Stora Höstmodedagen 27/9

Nu på Söndag mellan 11-17 så kommer hela Knalleland att andas trender. Trender finns i nästan allt vi konsumerar. Allt från kläder och skor till mat, inredning och teknikprylar, till och med valet av den nya bilen styrs av rådande trender. Så nästan alla butiker är engagerade på ett eller annat sätt i denna dag som kommer fyllas av en mängd olika saker.

MODE
Höjdpunkten på dagen blir den stora modevisningen kl 13 i Knallerian där i stort sett alla Knallelands modebutiker går samman för en enda stor modeshow för hela familjen. Vanliga människor visar upp kläder för alla smaker och former under ledning av vår eminente konferencier Kristofer Granefelt, som tillvardags arbetar som marknads- och eventkoordinator här på Knalleland.
Han vill helst inte stoltsera med det men han var faktiskt också en känd radioröst under tiden som Radio Match sände i Borås, så han kan prata för sig den mannen. (kommentar Marie).

SKÖNHET
Vi kommer bjuda våra besökare under dagen på make-uprådgivning och hårstyling tillsammans med Kicks och Nikita Hair.
I en av galleriorna kommer vi bygga upp en “Walk in Closet” där två stylistelever från Almåsgymnasiet står redo att ge er tips och råd kring er personliga klädstil. Ett utmärkt tillfälle att få tips om vad som framhäver din kropp på bästa sätt men även få idéer om hur du kombinerar kläder från olika butiker i Knalleland.

SMAKER
Vi har bjudit in OS-kockarna Mats Ahlberg och Göran Nilsson som kommer laga säsongsinspirerade och nyttiga rätter för avsmakning. Är man sugen på något sött efter detta så är det bara att hålla sig framme när Hemmakväll låter godiset regna över Knalleland!

SPRING I BENEN
För alla små besökare så har vi tagit hit Sveriges STÖRSTA hoppborg/hinderbana. Den är 160 m2 stor och den kommer trötta ut alla små ben, det vågar vi lova! För de minsta finns flera mindre hoppborgar att välja på. Är det någon av de äldre besökarna som får myror i brallan så kommer Onyx att finnas på plats och visa upp sina anläggningar och vad de erbjuder.

VÄLGÖRENHET
Vi på Knalleland brinner för att hjälpa de som behöver en hjälpande hand och den här helgen så har vi bjudit in Byttorps IF och BMW Bilia Group, bara för den goda sakens skull. Byttorps IF kommer hålla sin numera berömda Bakluckeloppis i Knalleland där du kan fynda nästan allt som ryms i en bil…
Och BMW kommer att ställa ett antal bilar till ert förfogande för provkörning. Ni provkör och de skänker 100:- per provkörning till Barncancerfonden! Finns ju tråkigare sätt att bidra till en bättre värld än att köra en snygg bil 😉

OCH MYCKET MER…
Utöver detta så kommer butikerna att vara på tå för er och några har till och med erbjudanden dagen till ära. Så dra på er galoscherna och ta er till Knalleland. Vi lovar en trevlig shoppingupplevelse!

//

Marie & Kristofer,
Knallelands Centrumledning

p.s vi ber om ursäkt för den hemska bilden från provrummet på MQ, tur att vi också ska bli stylade på söndag…