Publicerad: 2019-02-07

Knallentine’s day

Fira alla hjärtans dag på Knalleland! Nu har du och din älskling chansen att vinna massor av fina priser att skämma bort er med hela dagen. Tävlingen sker på Facebook och i vinsten ingår:

Presentkort från Knalleland: värde 500 kr
Vacker bukett från Cramers: värde 300 kr
Mysfika på Espresso house: värde 300 kr
Hjärtan ballonger från Partaj: värde 100 kr
Lejonkort på Borås Djurpark (x2): värde 900 kr
Konstrunda på Abecita Konstmuseum: värde 200 kr
Romantisk lunch på Café Viskan: värde 200 kr
SpaPedikyr hos Kisho Nails: värde 740 kr

Vinnaren meddelas onsdag den 13 januari!

Regler: Tävlingen sker på Facebook. Varje deltagare måste motivera i tävlingsinläggets kommentarsfält varför just han eller hon ska vinna. Bästa motiveringarna vinner. Vinnarna utses av Knallelands egen jury och deras beslut går ej att överklaga. Vinnarna kontaktas via Facebook. Vinsten hämtas ut personligen av vinnaren på plats i Knalleland, Borås. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsterna utgörs av förutbestämda produkter utvalda av Knallelands jury. Aktuella produkter och värde ser du på den här sidan. Vinsterna går ej att byta mot kontanter.

Tävlingen pågår mellan den 5 februari 2019 till och med den 13 februari 2019 klockan 11:00. Barn under 18 år får ej delta i tävlingen. Knallelands personal har ej tillåtelse att delta i tävlingen. Genom att delta i tävlingen godkänner du att vinnarna publiceras med namn och ev bild på Knallelands facebooksida, på Knallelands Instagramsida och på knalleland.se under februari 2019.

Gå till Knalleland på Facebook