Publicerad: 2020-05-25

Mors dag

Glöm inte mamma på söndag! 

Vore inte den bästa presenten till mamma vara lite tid tillsammans?

Starta firandet med en mysig fika hos Café Viskan och avsluta med en lyxig behandling på Uniface för dig och mamma. Vad behöver du göra för att vinna? Skriv en rad under inlägget på Facebook eller Instagram om din mamma och vad som gör henne unik.

Tävlingsregler:

Tävlingen sker på Facebook och Instagram där du motiverar vad som gör din mamma unik. Bästa motiveringarna vinner. Vinnaren utses av Knallelands egen jury och deras beslut går ej att överklaga. Vinnarna kontaktas via Facebook eller Instagram. Vinsten hämtas ut personligen av vinnaren på plats i Knalleland, Borås (om inte annan överenskommelse har bestämts). Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsterna går ej att byta mot kontanter.

Vinsten är ett värde av 2900 kr och det ingår:

Presetkort på Café Viskan (värde av 300 kr)

2 st Glowing facial lyx ( värde av 2600 kr)

  • Lyxig och uppljusande ansiktsbehandling som får en matt och glåmig hud att stråla. Glowing Facial är en resultatinriktad ansiktsbehandling som bekämpar ojämn pigmentering, hudton och tillför huden ny lyster. Konsultation, rengöring, lystergivande och exfolierande AHA eller BHA peel, ansikte och dekolletage massage med specialserum, skin boost mask anpassad efter dina behov, ögonmask med serum, plock och färgning av bryn, avslutande produkter, A-vitamin för hemmabruk.

 

Tävlingen pågår mellan den 25 maj 2020 till och med den 31 maj 2020 klockan 14:00. Vinnaren meddelas söndagen den 31 maj! Vi har en svarstid på 2 timmar som innebär att man måste godkänna vinsten innan dess tid annars har juryn rätten att ta ut en ny vinnare, när tiden har passerat. Barn under 18 år får ej delta i tävlingen. Genom att delta i tävlingen godkänner du att vinnarna publiceras med namn och ev bild på Knallelands facebooksida, på Knallelands Instagramsida och på knalleland.se

Lycka till!