Publicerad: 2019-03-18

Våffeltävling

Nu har hela 5 personer chansen att vinna ett komplett våffelkit (värde 1000 kr) och möjligheten att baka bättre våfflor än nånsin! Tävlingen sker på Facebook* och i vinsten ingår:

Våffeljärn Wilfa från Elgiganten, värde 649 kr
Knallelands Presentkort för inköp till ingredienser, värde 351 kr

Totalt värde 1000 kronor!

Gör så här för att tävla:
1. Gilla Knalleland + detta inlägg på Facebook
2. Beskriva vad du helst toppar din våffla med
3. Svara på vilket av följande alternativ du tror våfflan på videon är inspirerad av – vårt breda utbud eller långa öppettider?

Vinnaren meddelas måndagen den 25 mars!

Regler: Tävlingen sker på Facebook. Varje deltagare måste motivera i tävlingsinläggets kommentarsfält enligt punkt 2 och 3 ovan. Bästa motiveringarna vinner. Vinnarna utses av Knallelands egen jury och deras beslut går ej att överklaga. Vinnarna kontaktas via Facebook. Vinsten hämtas ut personligen av vinnaren på plats i Knalleland, Borås. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsterna utgörs av förutbestämda produkter utvalda av Knallelands jury. Aktuella produkter och värde ser du på den här sidan. Vinsterna går ej att byta mot kontanter.
Tävlingen pågår mellan den 18 mars 2019 till och med den 24 mars 2019 klockan 11:00. Barn under 18 år får ej delta i tävlingen. Knallelands personal har ej tillåtelse att delta i tävlingen. Genom att delta i tävlingen godkänner du att vinnarna publiceras med namn och ev bild på Knallelands facebooksida, på Knallelands Instagramsida och på knalleland.se under mars 2019.

*Denna tävling är inte sponsrad, organiserad eller administrerad av Facebook.