Publicerad: 2019-04-08

Äggjakt med påskälgen!

Påskhelgen ska firas med godis! På långfredagen den 19 april gömmer påskälgen 20 ägg runtom på Knalleland, fyllda med vinster som kan ge dig godis, biobiljetter och presentkort, till ett totalt värde av 300 kr. Ta med barnen till Knalleland och leta! Varje familj kan vinna max 1 ägg.

Regler

Tävlingen sker på plats i Knalleland och kommuniceras via Facebook. Tävlingen är inte sponsrad, organiserad eller administrerad av Facebook. Totalt göms 20 ägg på Knalleland där varje ägg innehåller en lapp som berättar vart du ska ta dig för att kunna hämta ut priset.

Varje deltagare/deltagande familj måste själva leta upp ägget. Vinsten hämtas ut personligen av vinnaren på plats i Knalleland, Borås.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsterna utgörs av förutbestämda produkter och presentkort utvalda av Knallelands tävlingsansvariga. Vinsterna går ej att byta mot kontanter.

Tävlingen pågår mellan klockan 10:00 den 19 april 2019 till och med klockan 17:00 den 19 april 2019.

Barn under 18 år får ej delta i tävlingen, utan endast i sällskap med sin målsman. Knallelands personal har ej tillåtelse att delta i tävlingen. Genom att delta i tävlingen godkänner du att publiceras med namn och ev bild på Knallelands sidor på Facebook, Instagram och på knalleland.se under april 2019.

Max 1 ägg per familj.