Publicerad: 2019-04-17

Vårfixa balkongen!

Nu har du chansen att vinna helt nya balkongmöbler lagom till våren! Tävlingen sker på Facebook* och vinsten består av ett presentkort värt 5 000 kronor.

Gör så här för att tävla:
1. Gilla Knallelands sida + tävlingsinlägget på Facebook
2. Ta en bild på din balkong
3. Publicera bilden i kommentarsfältet och skriv en kort motivering varför du ska vinna!

Vinnaren meddelas den 2 maj!

Regler

Tävlingen sker på Facebook. Varje deltagare måste publicera och motivera i tävlingsinläggets kommentarsfält enligt punkt 2 och 3 ovan. Bästa motiveringarna och bilderna vinner.

Vinnarna utses av Knallelands egen jury och deras beslut går ej att överklaga. Vinnarna kontaktas via Facebook. Vinsten hämtas ut personligen av vinnaren på plats i Knalleland, Borås.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsterna utgörs av ett presentkort, värde 5 000 kronor. Vinsterna går ej att byta mot kontanter.

Tävlingen pågår mellan den 23 april 2019 till och med den 1 maj 2019 klockan 24:00. Barn under 18 år får ej delta i tävlingen. Knallelands personal har ej tillåtelse att delta i tävlingen.

Genom att delta i tävlingen godkänner du att vinnarna publiceras med namn och ev bild på Knallelands Facebooksida, på Knallelands Instagramsida och på knalleland.se under april och maj 2019.

*Denna tävling är inte sponsrad, organiserad eller administrerad av Facebook.